Skip Ribbon Commands Skip to main content

Zasebnost

 • Predstavitev

  1.1 Ta spletna stran (v nadaljevanju spletna stran) pripada Marantzu, delu D&M Evropa B.V. (v nadaljevanju Marantz). Marantz upravlja s podatki v okviru nizozemskega zakona o varstvu podatkov. Marantz se zaveda, da sta zasebnost in varnost pomembna za posameznike, ki dostopajo do interneta, zato želimo, da ste zadovoljni z našimi ukrepi, ki smo jih sprejeli v zvezi z zasebnostjo in varnostjo vaših osebnih podatkov, četudi samo brskate po naši spletni strani. Osebne podatke uporabljamo le za identifikacijo posameznika ali v primeru, da vas želimo kontaktirati.

  1.2 Z izjavo o zasebnosti (v nadaljevanju "izjava") vas želimo poučiti o zasebnosti in varnostnih ukrepih v zvezi z vašimi osebnimi podatki, zbranimi med vašo uporabo spletne strani, vključno s storitvijo prenosa programske opreme za vaš Marantz izdelek (v nadaljevanju storitev).

  1.3 Če se odločimo spremeniti izjavo, bodo spremembe objavljene na spletni strani, zato vas prosimo, da periodično preverite, če imate najnovejšo izjavo..
 • Katere osebne podatke zberemo?

  2.1 Ko uporabljate spletno stran, vas lahko mi ali tretja oseba prosimo, da izpolnite osebne podatke, vključno z imenom in e-poštnim naslovom. Podatke potrebujemo, če želite uporabljati naše storitve.

  2.2 Poleg tega lahko obdelamo vaš IP naslov, specifikacije brskalnika, ponudnika internetnih storitev, spletne strani, operacijski sistem, datum/čas in tok podatkov. Podatki se združijo/uporabijo za merjenje števila obiskov, povprečen čas porabljen na spletni strani, ogledov strani, itd. Podatke uporabimo za analizo uporabe naše spletne strani, tako da lahko izboljšamo vsebine na naši spletni strani.

  2.3 Prav tako lahko uporabimo piškotke, da se zabeležijo vaše nastavitve in obiski na tej spletni strani. Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki je shranjena na vašem računalniku. Ob vašem naslednjem obisku spletne strani, vaš računalnik pošlje podatke iz te datoteke nazaj k nam. Lahko spremenite nastavitve brskalnika, tako da zavrne vse ali nekatere piškotke, ali da vas obvesti o vsakem novem piškotku. Če piškotki niso sprejeti, je možno, da ne boste mogli uporabljati (delov) spletne strani in / ali storitve.
 • Kdo ima dostop do podatkov?

  3.1 V zvezi z analizo vaših osebnih podatkov lahko tretjim osebam naročimo, da izvajajo storitve v našem imenu. Osebnih podatkov ne bomo razkrili, če to ni potrebno: (a) zaradi zakonskih zahtev; ali (b) da uveljavljamo izjavo o zasebnosti in pogoje spletne strani .
 • Kako se vaši podatki uporabljajo?
  4.1 Naš osnovni cilj pri zbiranju osebnih podatkov je, da vam omogočimo uporabo naših storitev, in da imamo mi vaš kontakt, v primeru, da nastane problem ali pa da nam potrdite sprejem vašega prenosa. Vaš spletni naslov bomo uporabili, da vam pošljemo informacije o naših izdelkih in storitvah, vendar le če ste nam to dovolili.

  4.2 Marantz lahko opravi analize o profilu uporabnika na podlagi datotek strežnika. To storimo, zato da bolje razumemo našega uporabnika in mu tako lažje ustrežemo. Analize se opravijo na podlagi združevanja podatkov, da se prepreči posamezna identifikacija uporabnika.
 • Varnostni ukrepi

  5.1 Prenos podatkov preko interneta nikoli ni 100% varen. Marantz si prizadeva za varnost vaših osebnih podatkov, vendar ne more zagotoviti ali jamčiti za varnost podatkov, ki jih prenašate, zato uporabljajte našo spletno stran na lastno odgovornost. Ko prejememo vaše osebne podatke, se izredno potrudimo, da zagotovimo varnost na naših sistemhi, in preprečimo izgubo, zlorabo ali spremembo.

  5.2 Ko Marantzu posredujete osebne podatke, so le-ti lahko poslani na strežnike izven države, v kateri ste prvotno vstavili podatke. Poleg tega se lahko ti podatki uporabijo, shranijo in/ali analizirajo izven države, v kateri ste prvotno vnesli podatke. Kadarkoli Marantz (ali tretja oseba) obravnava osebne podatke, ne glede na to, kje jih obravnava, zagotavlja, da se vaši podatki obravnavajo varno in v skladu s pogoji in določili te izjave.
 • Pregled in odjava

  6.1 Če želite pregledati, popraviti ali spremeniti osebne podatke, ki ste nam jih posredovali, nas kontaktirajte po elektronski pošti. Če prejemate naša obvestila in jih ne želite več prejemati, se lahko od njih odjavite, tako da pošljete zahtevo na naš elektronski naslov ali s tem da uporabite povezavo Odjava v vsakem obvestilu, ki ga prejemete.
 • Vprašanja

  7.1 Za dodatne informacije ali pritožbe nam pišite na elektronski naslov ali službeni naslov, omenjen spodaj.

  Službeni naslov:

  Beemdstraat 11
  5653 MA Eindhoven
  Nizozemska

  Tel. +31 (0)40 2507800
  E-mail: privacy@marantzeurope.com

  Chamber of Commerce number: 17073774
  VAT številka: 8005.94.757B01

Nazadnje posodobljeno: 26 November 2010